Privatlivspolitik

PRIVATLIVSPOLITIK – HÅNDTERING AF PERSONDATA

 Hvem er den dataansvarlige – og hvordan kontakter du os?

Karin Skjøth er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamler om dig. Mine kontaktoplysninger er:

Karin Skjøth
Røddinggårdsvej 1
6630 Rødding
CVR 37951250
Kontakt mig via min mail: kskjoeth@gmail.com

Formålet med at indhente, gemme og behandle dine persondata.
Vi behandler personoplysninger og har derfor denne privatlivspolitik, der fortæller dig, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Gennemgående for vores databehandling er, at vi kun indsamler personoplysninger til bestemte formål og ud fra berettigede (legitime) interesser. Vi behandler kun personoplysninger, der er relevante og nødvendige til opfyldelse af de angivne formål, og vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige.

Vi bruger oplysningerne ifm

  • Køb, salg og levering af produkter eller tjenester
  • Optimering af produkter, tjenester, services, brugeroplevelse.
  • Markedsføring

Hvilke persondata indsamler og behandler vi

Vi behandler følgende ’almindelige personoplysninger’ om dig:

  • Navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer.
  • Dine køb og noter fra evt telefonsamtaler vedr. dine køb
  • Oplysninger om hvordan du bruger vores sider og tjenester.
  • Oplysninger om, hvordan du får adgang til vores tjenester, din browser eller dit operativsystem, IP-adresse og den hjemmeside du besøgte før du besøger en af vores tjenester.
  • Informationer om din enhed. Det kan f.eks. være oplysninger om typen af den enhed du bruger og oplysninger om din internetudbyder.

Vi har ingen personfølsomme oplysninger om dig.

Videregivelse og behandling af dine oplysninger hos tredjeparter

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til andre, medmindre du har givet udtrykkeligt samtykke til det.

Indlejret indhold fra andre websteder

Indhold på ibo-modellen.dk kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

I tilfælde af fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, vil dine oplysninger kunne blive overført til en anden virksomhed. Hvis overførslen vil medføre en væsentlig ændring i brugen af de oplysninger, vi har indsamlet eller modtaget om dig, vil du blive gjort opmærksom på dette.

Kommentarer

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Opbevaring af dine personoplysninger – hvornår slettes de?

Vi opbevarer og behandler dine oplysninger, så længe vi vurderer det relevant og du benytter dig af vores tjeneste. Vi vil opbevare dine oplysninger i en rimelig periode efter du er stoppet med at anvende tjenesten, herefter vil vi slette dine oplysninger.

  • Inaktive brugerprofiler slettes, hvis du ikke har været logget ind på ibo-modellen.dk i 24 måneder.
  • Kundehenvendelser på email: Dine kontaktdata gemmes i vores adressekartotek, så længe det skønnes relevant, oftest i 10 år.
  • Logning af din IP-adresse når du bruger vores tjenester opbevares i 6 måneder herefter anonymiseres data automatisk.

Vi gør dog opmærksom på, at vi fortsat kan opbevare dine oplysninger, hvis det kan ske i henhold til en anden behandlingshjemmel.

Dine rettigheder:
Du har en række særlige rettigheder efter persondataforordningen, når vi behandler personoplysninger om dig:

  • Retten til at trække samtykket til indsamling og behandling af data tilbage
  • Retten til at blive oplyst om behandlingen af data
  • Retten til indsigt i egne personoplysninger
  • Retten til berigtigelse
  • Retten til sletning
  • Retten til begrænsning af behandling
  • Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)
  • Retten til indsigelse

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Du finder kontaktoplysningerne øverst. Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, gennemfører vi ændringer eller sletning så hurtigt som muligt. Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Ændringer til denne privatlivspolitik og yderligere information
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Såfremt der sker væsentlige ændringer vil du blive oplyst herom.
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne privatlivspolitik eller om vores beskyttelse af personlige oplysninger i almindelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os på kskjoeth@gmail.com